sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Uusien tuulien viemää

Pff mikä otsikko. Joo eli nyt vaihdamme suomen kielelle, koska mun täytyy päästä paremmin taas kosketuksiin sen kanssa, sen sijaan että kirjoittelen koko ajan enklanniksi, joka on vähän liiankin rakas. Inhoan tosin kirjoitettua puhekieltä, mutta toisaalta tuntuu vähän hassulta kirjoittaa kirjakielellä, joten katsotaan mitä tapahtuu...

Kappas siitä on puolitoista vuotta kun tein ekan kirjoituksen??? (wtf) En enää edes muista mitä otsikko tarkoittaa - Dragon Agessa on kyllä noita Paragoneita mutta mahtaako tarkoittaa samaa... Tuo paragonreprobate varmaan tuosta lähtee kun keksin jonkun mikä tyydyttää (eli never gonna happen) ja joka on vähemmän pakko-fancy. Näköjään en pärjää ilman englantia edes näin pitkälle mutta oh well.

Yritän ottaa tavotteen että pikkuhiljaa oikeasti alkasin lukea kirjoja. Ja jos se vaikka tapahtuu niin kirjoittelen tänne sitten sillon tällön jotain ajatuksia ja ehkä mielipiteitä kyseisistä kirjoista. Ennen oli tapana ahmia kirjoja, mutta nyt tahti on harventunut niin paljon, että luen koulukirjojen lisäksi ehkä yhden tai kaksi kirjaa vuodessa. Joo, vuodessa. Kamalaa. (Ei siis yleisesti koska tajuan ettei ole kaikkien juttu, mutta siis omalla kohdalla kamalaa.)

Tein sellasen listankin vuoden alussa, että aloittaisin edes lukemalla yhden kirjan per kuukausi, ja tammikuussa onnistui - koska Rikos ja Rangaistus oli koululuettavana, oli pakko - mutta helmikuussa olikin sitten Tuulen viemää ja se jäi siihen puolenvälin kohdalle... (Tajuatteko siis huonon sanaleikin otsikossa.) Otan myös muitakin tavoitteita kuin vain lukeminen, joka viikolle jotakin pientä, ensi viikon listassa on kirjan lisäksi ainakin hammaslääkärin varaaminen, koska oon syönyt liika suklaata ja eikös ole taas suu täynnä reikiä.

No mutta, ei tässä muuta. Jos saan oikeasti joskus luettua jotakin ja vielä kirjoitettua siitä, (se nähdään tässä seuraavien viikkojen aikana, jos seuraava blogikirjoitus on taas kahden vuoden kuluttua niin enpä ole onnistunut) niin ehkä alan vähän mainostelemaankin.

Hyvää kevättä!
- kelmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti